De Voordelen van Borosilicaatglas in Meditech Europe’s Rife Producten

Bij Meditech Europe streven we naar de hoogste kwaliteit en effectiviteit in onze producten. Een essentieel onderdeel hiervan is het gebruik van borosilicaatglas (Pyrex) in onze Rife Tubes, Rife Tubes Curved en Rife Phanotron. Dit speciaal ontworpen glas speelt een cruciale rol in de prestatie van onze producten, vooral in het uitzenden van frequenties die worden gebruikt bij bioresonantietherapie.

Waarom Borosilicaatglas (Pyrex) Beter Is dan Quartz

Er bestaat vaak de vraag waarom wij bij Meditech Europe geen Quartzglas gebruiken voor onze Rife-producten, gezien de populariteit van dit materiaal in andere toepassingen. Het antwoord is simpel: er zijn geen reële voordelen aan het gebruik van quartz in onze plasma tubes. Sterker nog, het gebruik van quartz brengt enkele belangrijke nadelen met zich mee:

  1. Lagere Mechanische Sterkte: Quartzglas is aanzienlijk kwetsbaarder dan borosilicaatglas. Dit betekent dat het sneller kan breken onder mechanische belasting, wat de veiligheid en duurzaamheid van de apparaten zou kunnen verminderen.

  2. Ozonvorming: Quartzglas laat hard ultraviolette (UV) golven door. Dit kan leiden tot de productie van grote hoeveelheden ozon, wat bij hoge concentraties giftig kan zijn. Dit vormt niet alleen een gezondheidsrisico, maar kan ook de prestaties van het apparaat negatief beïnvloeden.

  3. Kosten en Werkbaarheid: Quartzglas is extreem duur en moeilijk te bewerken vanwege de hoge temperaturen die nodig zijn om het te vormen. Dit maakt het economisch onaantrekkelijk voor de productie van hoogwaardige, betaalbare producten zoals onze Rife tubes.

Het Unieke Frequentiebereik van Rife Tubes

Onze Rife-producten maken gebruik van een breed frequentiespectrum, dat nauwkeurig is afgestemd om specifieke therapeutische effecten te bereiken. In een fascinerende TED Talk door Anthony Holland, bespreekt hij de verbazingwekkende kracht van frequenties en hun potentiële invloed op micro-organismen. Hij illustreert hoe bepaalde frequenties zelfs de celstructuur van schadelijke cellen kunnen destabiliseren.

Het borosilicaatglas dat wij in onze Rife tubes gebruiken, speelt een cruciale rol in het geleiden van deze frequenties op de meest effectieve manier. Borosilicaatglas staat bekend om zijn hoge transmissie van elektromagnetische golven in het zichtbare en nabij-infrarode spectrum, wat ervoor zorgt dat de gewenste frequenties zonder interferentie worden overgedragen. Dit is essentieel voor een maximale werking van onze Rife-apparaten.

De Voordelen van Borosilicaatglas in Rife Tubes

Borosilicaatglas, vooral van het merk Pyrex, heeft unieke eigenschappen die het ideaal maken voor gebruik in onze Rife-apparaten:

  • Uitstekende Thermische Stabiliteit: Borosilicaatglas kan extreme temperatuurveranderingen aan zonder te breken. Dit is cruciaal, aangezien de Rife-apparaten vaak werken bij hoge energieniveaus die aanzienlijke warmte kunnen genereren.

  • Hoog Chemische Weerstand: Dit glas is zeer resistent tegen chemische invloeden, wat zorgt voor langdurige duurzaamheid en prestatie in verschillende omgevingen.

  • Transparantie voor de Juiste Frequenties: In tegenstelling tot quartz, dat schadelijke UV-straling doorlaat, biedt borosilicaatglas een betere bescherming tegen ongewenste golven. Het glas maakt het mogelijk om precies de juiste frequenties door te laten voor de therapeutische toepassingen van onze Rife-producten, zonder dat er schadelijke bijwerkingen optreden zoals ozonvorming.

Conclusie

Bij Meditech Europe kiezen we bewust voor borosilicaatglas (Pyrex) in onze Rife Tubes, Rife Tubes Curved en Rife Phanotron. Dit materiaal biedt superieure mechanische sterkte, voorkomt de productie van giftige ozon en is economisch efficiënter in de productie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of effectiviteit van de apparaten. Daarnaast zorgt het glas voor optimale transmissie van therapeutische frequenties, zoals benadrukt door Anthony Holland in zijn TED Talk over het potentieel van frequenties.

Door te kiezen voor borosilicaatglas, zorgen we ervoor dat onze Rife-producten niet alleen betrouwbaar en effectief zijn, maar ook veilig en duurzaam. Hierdoor kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit bieden bij elke behandeling die zij met onze producten uitvoeren.

Wil je meer weten? Wij zijn altijd bereikbaar via info@meditecheurope.nl.