Shungite Telefoonstickers: Een Trend in Stralingsbescherming

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze, soms onverwachte, mogelijkheden die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. In dit artikel gaan we dieper in op de wetenschap  achter Shungite en hoe deze bijzondere steen de leefomgeving positief kan beïnvloeden, denk hierbij onder meer aan bescherming tegen elektromagnetische straling. Ook behandelen we enkele producten van Meditech Europe waar deze bijzondere steen in verwerkt is, zoals een Shungite telefoonsticker voor op je smartphone. Lees snel verder.

Wat is Shungite

Shungite is een zwarte, glanzende steen die voornamelijk bestaat uit koolstof. Het is een natuurlijke mineraloïde die zijn naam ontleent aan het dorp Shun'ga in Karelië, Rusland, waar de grootste afzettingen van deze steen worden gevonden. Shungite, ook wel Shungiet genoemd, wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn vermeende helende eigenschappen en unieke samenstelling, die fullerenen bevat, een vorm van koolstof met krachtige antioxidanteigenschappen.

Wat shungite dus uniek maakt, is dat het hoofdzakelijk uit koolstof bestaat, met een amorfe structuur (zonder een duidelijk geordende kristalstructuur). Het bevat weliswaar koolstofatomen maar deze hebben geen kristallijne vorm zoals bij bevoorbeeld diamant. Daarom wordt Shungite vaak beschouwd als een mineraloïde.

Hoewel Shungite  dus niet als een kristal wordt geclassificeerd in de traditionele zin, wordt het wel vaak in deze categorie geplaatst vanwege zijn veronderstelde energetische eigenschappen, reinigende krachten en vanwege zijn vermeende vermogen om elektromagnetische straling te absorberen. Dit maakt het populair in holistische geneeskunde en energieheling, vergelijkbaar met andere kristallen.

Wat is een Mineraloïde

Een mineraloïde is een term uit de mineralogie die wordt gebruikt om een stof te beschrijven die chemisch gezien weliswaar een mineraal is, maar die niet de typische kristallijne structuur vertoont die kenmerkend is voor de meeste mineralen. Mineraloïden hebben meestal een amorfe of niet-kristallijne structuur, wat betekent dat hun atomen niet op een regelmatige manier zijn gerangschikt zoals bij kristallen. Hoewel ze niet de typische kristallijne vorm hebben, delen ze nog steeds veel eigenschappen en kenmerken met traditionele mineralen.

 Shungite bevat echter wel fullerenen, die bestaan uit specifieke koolstofatomen die gerangschikt zijn in unieke patronen, wat ze onderscheid van andere vormen van koolstof zoals grafiet. De aanwezigheid van fullerenen in Shungite zorgt ervoor dat Shungite een bijdrage kan leveren aan het verminderen van schadelijke effecten van straling.

Toepassingen van Shungite

EMF bescherming: In een tijdperk waarin we voortdurend worden blootgesteld aan elektromagnetische straling van elektronische apparaten, ook wel elektrosmog genoemd, wordt Shungite steeds vaker geprezen vanwege zijn mogelijke beschermende effecten tegen deze straling.

Waterzuivering: Eén van de traditionele toepassingen van Shungiter is waterzuivering. Door zijn unieke samenstelling kan Shungite helpen bij het zuiveren en vitaliseren van water, wat het een populaire keuze maakt voor waterfilters en gezondheidstoepassingen.

Energetische reiniging: Naast zijn fysieke toepassingen wordt Shungite ook gebruikt voor energetische reiniging. Veel mensen geloven dat Shungite negatieve energieën absorbeert en een positieve invloed heeft op de omgeving waarin het wordt geplaatst.

Stralingsbescherming van je telefoon

In onze moderne wereld worden we voortdurend blootgesteld aan elektromagnetische straling (EMF) van apparaten zoals mobiele telefoons, laptops en wifi-routers. Er zijn zorgen dat langdurige blootstelling aan deze straling negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Hier komt Shungite in beeld als een potentiële oplossing. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Shungite in staat is om EMF-straling te absorberen en te neutraliseren, waardoor het een populaire keuze is voor stralingsbescherming.

Meditech Europe biedt nu Shungite aan als een telefoonsticker, een elegante en effectieve oplossing voor op je mobiele telefoon. Deze Shungite telefoonstickers zijn eenvoudig te gebruiken: je plakt ze gewoon op de achterkant van je mobiele telefoon. Verbeter je welzijn en bescherm je gezondheid met deze unieke oplossing van Meditech Europe.

Andere producten met Shungite

Levensveld Polarizer Powerful

De Levensveld Polarizer Powerful, ontwikkeld door Meditech Europe, is een revolutionair product dat gericht is op het harmoniseren van energieën en het bieden van bescherming tegen de nadelige effecten van elektrosmog en elektrostress. Deze bevat naast Shungite ook een Energised Active Polarizer Plate, Koper, Bergkristal en Shungite en is bedoeld voor in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor.

Personal Polarizer Powerful

Sinds kort heeft Meditech Europe ook de Personal Polarizer Powerful opgenomen in het assortiment. Deze is evenals de Levensveld Polarizer Powerful ontworpen voor optimale energetische balans en bescherming tegen straling en elektrosmog. Deze krachtige Polarizer bevat een Polarizer Plate, Koper, Bergkristal en Shungite. De Personal Polarizer Powerful is vanwege zijn compacte vorm bedoeld om overal mee naar toe te nemen en neer te leggen of om hem bij je te dragen.

Conclusie

Meditech Europe staat klaar om je te adviseren en te voorzien van producten die je kunnen helpen bij het optimaliseren van de leefomgeving en het verminderen van elektrosmog en ongewenste straling. Voor dit doel hebben wij sinds kort een Shungite telefoonsticker voor het neutraliseren van schadelijke elektromagnetische straling die van je smartphone afkomt. Daarnaast hebben we meer producten op het gebied van stralingsbescherming die Shungite bevatten zoals de Levensveld Polarizer Powerful en de Personal Polarizer Powerful. Bescherm je vandaag nog tegen ongewenste straling en breng je leefomgeving in balans.

Voor meer informatie en vragen over de Shungite telefoonsticker of onze Levensveld- en Personal Polarizers kun je contact opnemen via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331. Wij voorzien je graag van alle informatie.