Ontdek de Kracht van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat voor een Goede Geestelijke Balans

Ben je op zoek naar een goede geestelijke balans en een heldere geest? Dan is Vitakruid Magnesium Bisglycinaat de perfecte keuze voor jou. Magnesiumbisglycinaat is gebonden aan glycine en dat maakt dat dit supplement goed de bloed-hersenbarrière passeert. Hierdoor is deze vorm van magnesium een uitstekende keuze voor alle toepassingen binnen de hersenfunctie.

Wat is Vitakruid Magnesium Bisglycinaat?

Vitakruid Magnesium Bisglycinaat is een supplement dat zich richt op het verbeteren van je geestelijke balans onder andere in de relatie tot de nachtrust. Daarnaast kan het zorgdragen voor een heldere geest. Omdat Vitakruid Magnesium Bisglycinaat een organisch gebonden vorm van magnesium is, heeft het een hoge opneembaarheid. De binding van het magnesium met glycine zorgt er daarnaast ook voor dat dit supplement goed de bloed-hersenbarrière passeert. Bovendien hebben we l-taurine aan Vitakruid Magnesium Bisglycinaat toegevoegd. Deze aminozuurachtige stof vinden we in vlees, vis en schaaldieren. Dit heeft een synergetische effecten en zorgt daarnaast voor een nog betere opname van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat door het lichaam, waardoor de effectiviteit kan toenemen.

De voordelen van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat

Magnesium is betrokken bij 300 processen in ons lichaam

Vitakruid Magnesium Bisglycinaat heeft talloze gezondheidsvoordelen. Om te beginnen heeft het mineraal een functie bij de botaanmaak en het behoud van sterke botten en tanden. Ook adviseren we magnesium voor de gemoedstoestand en leerprestatie, het celdelingsproces, het geheugen en het concentratievermogen

Daarnaast helpt Magnesium Bisglycinaat bij de normale eiwitsynthese, bij een goede elektrolytenbalans en bij het behoud van een normaal energielevend metabolisme. Ook zorgen deze magnesium tabletten voor een vermindering van de vermoeidheid en futloosheid en is het goed voor de spieren en het zenuwstelsel.

Magnesium Bisglycinaat zorgt voor goede geestelijke balans

We adviseren magnesium bij behoefte aan geestelijke balans. Bij Vitakruid Magnesium Bisglycinaat zorgt de binding aan glycine ervoor dat het mineraal goed de bloed-hersenbarrière passeert.

Magnesium Bisglycinaat heeft een hoge opneembaarheid

Magnesiumbisglycinaat is een organisch gebonden vorm van magnesium. Anorganische magnesiumvormen zoals bijvoorbeeld magnesiumoxide en magnesiumsulfaat zijn minder biologisch beschikbaar, en worden daardoor minder goed opgenomen. 

Best opneembare aminozuurgecheleerde vorm

De beste vormen die bekend staan als magnesiumchelaten zijn magnesium tauraat, magnesium malaat en magnesium bisglycinaat. De structuur van een aminozuurchelaat is dermate sterk dat onze maag de vorm niet kan splitsen. Dat komt door de aminozuren in de chelaatvorm, die als het ware werken als beschermende laag voor het magnesium. Magnesium Bisglycinaat bereikt dus als volledig element onze darmen, waar ons lichaam het mineraal in alle compleetheid kan opnemen. Verder zorgt het aminozuurgecheleerde karakter voor minder maag- en darmongemakken, in verhouding tot ongecheleerde vormen.

Vitakruid Magnesium Bisglycinaat staat voor een verbinding tussen magnesium en twee (bis) moleculen van het aminozuur glycine. De zoet smakende stof is niet-essentieel, wat betekent dat ons lichaam het aminozuur zelf aanmaakt in de lever. Toch worden opzichzelfstaande glycine supplementen veelvuldig ingezet. Een specifiek dieet, snelle groei of zware sportbeoefening zijn factoren die glycine suppletie een waardevolle aanvulling op het voedingspatroon kunnen maken.

Hoe gebruik je Magnesium Bisglycinaat?

Vitakruid Magnesium Bisglycinaat is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk in te passen in je dagelijkse routine. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om dagelijks 1 tot 3 tabletten in te nemen bij voorkeur voor het slapengaan. Voor mensen die een verhoogde magnesiumbehoefte hebben, kan het raadzaam zijn om de dosering aan te passen in overleg met een gezondheidsprofessional. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosering niet overschrijdt om optimaal te profiteren van de voordelen zonder bijwerkingen.

Conclusie: Magnesium Bisglycinaat voor een goede geestelijke balans

Vitakruid Magnesium Bisglycinaat met l-taurine is een uitstekend supplement voor iedereen die op zoek is naar een betere geestelijke balans. Dankzij de hoge biologische beschikbaarheid van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat en de synergetische werking met l-taurine, wordt dit supplement gemakkelijk opgenomen door het lichaam en biedt het tal van gezondheidsvoordelen op het gebied van de geestelijke balans, de gemoedstoestand en het concentratievermogen. Verbeter vandaag nog je geestelijke gezondheid en bestel Vitakruid Magnesium Bisglycinaat bij Meditech Europe.